Ensinistrament / Obediència Canina

Amb l’obediència el teu gos aprendrà a comportar-se de manera correcta.

Ensinistrament – Obediència

Amb la obediència el teu gos aprendrà a comportar-se de manera correcta. Per fer-ho utilitzarem el ensinistrament holístic. El teu gos i tu gaudireu de les classes.

El mètode: Ensinistrament holístic considera al gos en la seva globalitat.

Treballarem varis aspectes com la obediència, la educació, la gestió emocional, las habilitats socials i la salut comporta-mental.

L’obediència és la clau per gaudir del teu gos i tenir-lo content.

Fem sessions individuals i també amb grup.

Que pots aprendre?

Aquí tens algunes obediències bàsiques que farem amb tu i el teu gos.

Preguntes freqüents

L’Ensinistrament/Obediència ho pots començar a fer amb el teu gos partir dels 3 mesos d’edat.

Les sessions les farem al municipi de Sallent. Si no estàs a Sallent, però ets de la comarca del Bages, Berguedà o Moianès i no pots desplaçar-te puc fer les sessions a la teva població.

Sí, des de les primeres sessions. Et donaré les pautes per saber com actuar i treballar amb el teu gos diàriament. I també tindràs el seguiment per part meva.

Faig servir mètodes positius i amb base científica perquè el teu gos gaudeixi de les sessions i millori la seva obediència i educació. El mètode holístic.

L’ensinistrament holístic considera al gos com un animal únic i que té personalitat, motivacions i necessitats pròpies. Treballant de manera holística i global podràs tenir resultats efectius i de llarga durada per millorar la qualitat de vida dels gossos. Avaluàrem si és necessari millorar diferents aspectes com la part mental, la sensitiva, la relacional i la corporal. Procurant donar al gos un entorn adequat pel seu benestar.

Mes informació del mètode holístic: Mètode Holístic

Informació

Comarques on oferim els nostres serveis:

Bages, Berguedà, Moianès.

Informació Tarifes