Col·laboracions

Contacte

Col·laboracions

Si ets una Protectora, Entitat o Empresa i creus que podem col·laborar amb tu.

Estem oberts a col·laborar amb entitats o persones que necessitin els nostres serveis i coneixements per millorar o simplement ajudar als nostres amics els peluts. Expliquens el teu cas perquè estem convençuts que podem col·laborar i ajudar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Actualment estem col·laborant amb l’Ajuntament de Sallent on fem jornades d’educació canines, teòriques i practiques per tots els sallentins. També col·laborem i assessorem amb altres temes que hagin de veure amb els nostres gossets.

Actualment estem col·laborant amb la protectora Seproan de Sallent. La nostra col·laboració consisteix en treballs en la modificació de conducta d’alguns peluts i també en el assessorament caní a voluntaris o adoptants d’algun gos.

Actualment estem col·laborant amb el Centre Caní de Jonatan Zafra. Realitzem Ensinistrament/Educació,  modificacions de conducte i assessorament als propietaris del gos. Clicant en el logo podràs obtenir mes informació dels serveis que ofereix el Centre. Residencia, Club, Cria de Border Collies (Bordermont) i altres.