Tenir un altre gos a casa

Tenir un altre gos a casa

Contacte

Amb bones pautes pots tenir un altre gos a casa.

Els gossos són animals territorials, encara que no per això perden les habilitats socials. Si ja vius amb un, i vols tenir un altre gos a casa, necessitaràs que tots dos comprenguin la seva nova situació per evitar problemes relacionals. Cada gos té una personalitat diferent segons factors com la raça, l’edat i l’experiència prèvia. Comprendre aquests factors i conèixer-los a tots dos és el primer pas per definir les normes que els permetin conviure en pau.

També és important conèixer el propietari, el seu estil de vida i els seus objectius. El servei d’ensinistrament es realitza a domicili perquè els dos gossos aprenguin a respectar-se i a interactuar a l’espai que compartiran. Tenir un altre gos a casa és una experiència molt enriquidora, tant pel propietari com per ells dos. Amb les pautes adequades tindran un company per jugar, més estímuls, i una millor qualitat de vida. En definitiva, seran més feliços.

 

Beneficis del curs per tenir un altre gos a casa.

  • Saber com presentar els gossos.
  • Tenir pautes per a la convivència del dia a dia.
  • Saber com fomentar una bona complicitat i comunicació entre ells.
  • Saber com evitar problemes relacionals.

Tenir un altre gos a casa té molts beneficis, encara que no està exempt de riscos si no se’ls dóna l’educació necessària. Sense ella pot haver-hi problemes relacionals com la gelosia, o la protecció de recursos, que poden provocar problemes de convivència amb efectes indesitjables a casa com a conflictes que es poden convertir en baralles. A més, els gossos també tenen la capacitat de llegir l’estat d’ànim del propietari. L’angoixa, l’estrès o el nerviosisme a l’hora de presentar-los podrien influir de manera negativa amb la seva relació. Tenir l’ajuda d’un ensinistrador per fer les primeres presentacions i tenir pautes per a la convivència del dia a dia donaran al propietari la seguretat d’actuar de la millor manera per fomentar una bona convivència.