Gossos avorrits

Gossos avorrits

Contacte

Acaba amb l´avorriment del teu gos.

La rutina avorreix els gossos de la mateixa manera que els humans. I llargs espais de temps només a casa poden afectar l’equilibri emocional i la felicitat del teu gos. Un gos avorrit o deprimit adoptarà conductes que poden afectar negativament la relació amb el propietari. Compaginar una vida laboral amb l’atenció que necessita el gos és possible si es compta amb l’assessoria adequada. Per evitar l’avorriment dels gossos és important donar-los prou activitats. A NaturalCanin tenim protocols específics per enriquir l’ambient en què es mou el teu gos, i així evitar que s’avorreixi.

No fer-ho afavorirà el desenvolupament de comportaments compulsius, udols i lladrucs incessants, o fins i tot destrosses a casa, per anomenar alguns exemples. Cada gos és diferent, i cal buscar l’equilibri entre les seves característiques i les del propietari.

 

Beneficis del curs d’integració de gossos avorrits.

  • Proposar-te un pla d’enriquiment ambiental adequat per al teu gos.
  • Un gos més feliç.
  • Més tranquil·litat a casa.
  • Menys lladrucs, udols i destrosses.

Quan un gos passa molt de temps sol s’avorreix. Cal no oblidar que són animals socials, i que tenen molta energia que ha de ser gastada amb passejades freqüents perquè prengui contacte amb espais exteriors i faci activitats d’acord amb la raça i les característiques. Evitar l’avorriment dels gossos passa per donar-los una rutina equilibrada, però també per donar-los els estímuls que necessiten perquè puguin desenvolupar adequadament les seves capacitats socials i cognitives.

L’avorriment dels gossos pot generar situacions d’estrès i de frustració tant en ell com en el propietari. Un ensinistrador podrà guiar el propietari per evitar que apareguin comportaments indesitjables o nocius per a la relació, com l’estrès, l’ansietat, lladrucs i destrosses a casa. Resoldre el problema de l’avorriment dels gossos millorarà la seva salut física i mental, li donarà una gestió emocional més gran i contribuirà a mantenir una casa en harmonia.

El més important és que el teu gos sigui feliç.