Gossos adults

Gossos adults

Contacte

Els gossos adults tenen necessitats diferents.

La longevitat dels gossos depèn de moltes variables. La raça, l’alimentació i la salut física i mental, per nomenar-ne algunes. Quan els gossos envelleixen, apareixen diversos canvis en la conducta que requereixen atenció especial per part dels seus propietaris. Tenir-los en compte és important perquè la seva qualitat de vida no es vegi reduïda en els darrers anys.

Identificar les necessitats dels gossos grans també passa per una avaluació a nivell físic, cognitiu, emocional i social per detectar i posar remei a possibles mancances. Amb l’ajuda d’un educador caní, podreu disposar de les pautes adequades per adaptar la cura del vostre gos a les vostres necessitats.

 

Beneficis del curs de gossos adults.

  • Modificar les rutines del teu gos segons les seves capacitats.
  • Conèixer exercicis específics per estimular-lo mentalment.
  • Conèixer exercicis específics per estimular-lo físicament.
  • Saber com millorar la salut corporal del teu gos.

La vida dels gossos dura entre els 8 i els 15 anys aproximadament. Adaptar la cura de gossos adults té beneficis clars en la qualitat de vida. Saber com adaptar la cura als gossos adults pot requerir l’ajuda d’un professional. Tenir un programa específic per millorar el benestar del teu gos adult li proporcionarà una segona joventut i estaràs content de veure el teu gos tan feliç.

Qualitat de vida per als darrers anys.