Gossos adoptats

Integració de gossos adoptats

Contacte

La integració de gossos adoptats és un procés delicat.

L’adopció de gossos és una pràctica cada cop més comuna, i no només per ser una opció més econòmica. L’abandonament de gossos és freqüent, i sovint acaben en gosseres o protectores en espera d’una nova llar.

La integració de gossos adoptats requereix, sobretot, paciència, ja que la seva personalitat està condicionada per la seva experiència prèvia. Ja sigui pel canvi d’entorn, per haver patit experiències dolentes, o haver passat un període llarg en una gossera amb altres gossos, el canvi no és fàcil. Recorda que el gos és social i emocional, per això les situacions d’abandonament o males experiències suposen un trauma del qual li és difícil refer-se.

La integració de gossos adoptats pren temps, i s’ha de fer amb calma i molta paciència. Nosaltres et podem facilitar el procés d’adaptació. I quan assimili el canvi, estarà molt agraït.

 

Beneficis del curs d’integració de gossos adoptats.

  • Saber com guanyar-se la confiança del gos com més aviat millor.
  • Saber com actuar amb ell segons la personalitat i les motivacions.
  • Fer que se senti còmode amb la nova llar i la nova família.
  • Tenir un gos feliç i gaudir de la companyia.

El treball d’integració de gossos adoptats pretén donar-li les condicions adequades perquè torni a desenvolupar la seguretat i la confiança. L’adopció d’un gos suposa un canvi molt profund respecte a una situació anterior. Les gosseres o protectores són llocs on hi ha molts lladrucs, els gossos no tenen l’estimulació adequada al nivell físic, mental i afectiu, cosa que pot generar problemes de comportaments. Per això, la intervenció d’un ensinistrador especialitzat en conducta canina és fonamental per atenuar les pors, tornar-li la seguretat, i donar-li la qualitat de vida i la felicitat que es mereix.