Convivència de gossos i nadons a casa

Convivència de gossos i nadons a casa.

Contacte

Convivència de gossos i nadons a casa.

Esperes un nadó? Felicitats. Segurament el teu gos no imagina els canvis que hi haurà a casa i en la vida dels propietaris. Des de noves olors, sons i moviments fins a disminució de l’atenció que rebrà en determinats moments del dia. Per això cal preparar-ho per a les noves rutines, i així evitar accidents i situacions desagradables.

Quan es tracta que gossos i nadons convisquin a la mateixa casa cal saber com presentar el nadó al gos, i saber com actuar en cada situació. La transició és un moment delicat davant el qual cal tenir la seguretat que el gos accepta el nadó nouvingut, i que l’associa a emocions agradables i tranquil·les. Amb les pautes adequades, el gos reconeixerà el nadó com un més a la família, i a més no desenvoluparà la gelosia que la nova situació podria generar.

 

Beneficis del curs de convivència de gossos i nadons.

  • Saber com presentar el nadó al gos.
  • Saber com actuar a cada situació.
  • Evitar accidents.
  • Fomentar una relació d’afecte mutu entre el gos i el nadó.

Alguns comportaments poden fer la convivència de gossos i nadons difícil si no són gestionats a temps. Per prevenir accidents és molt important identificar la personalitat del gos per si presenta algun risc per al nadó. L’ensinistrador de gossos guiarà els propietaris perquè la nova etapa transcorri sense ensurts, perquè no es cometi errors en la presentació del gos i el nadó, i sàpiguen com actuar a la vida quotidiana. Així, tindran més seguretat, i el gos aprendrà a gestionar les emocions, a controlar els impulsos, i també a veure el nadó com un més de la família. Els gossos poden ser molt beneficiosos a la vida dels nens.