Serveis especials

Gossos adoptats: facilita la seva integració.

L’adopció suposa un canvi molt profund en els hàbits i la conducta dels gossos. El nostre servei d’integració de gossos adoptats cerca reforçar la confiança perquè l’adaptació a la nova llar sigui la més ràpida i menys traumàtica possible.

Saber mes

Tenir un altre gos a casa.

Si vols tenir un altre gos a casa, et podem ajudar a evitar problemes relacionals, i també a fomentar una convivència tranquil·la. Si es relacionen de manera positiva tu seràs tan feliç com ells.

Saber mes

Bona convivència entre gossos i nadons.

L’arribada d’un nadó genera canvis profunds en les rutines del gos i en les dinàmiques domèstiques. Podem ajudar al teu gos a acceptar més fàcilment el nou membre de la família perquè la convivència de gossos i nadons estigui lliure de sobresalts.

Saber mes

La convivència de gossos i gats es possible.

El teu gos aprendrà a controlar el seu instint caçador i desenvoluparà una relació positiva amb el teu gat. Oblideu els tòpics. La convivència de gossos i gats és possible si comptes amb la nostre ajuda professional.

Saber mes

Gossos i petards. Gestionar la por.

Gossos i petards sovint són una mala combinació, que genera situacions d’estrès a casa. Nosaltres ensenyarem al teu gos a gestionar la por i l’ansietat que li produeixen, i aprendrà a no espantar-se en dates assenyalades.

Saber mes

Servei per a gossos adults.

Els gossos grans també necessiten una estimulació física, mental i cures adaptades a la seva edat. Amb el nostre servei per a gossos grans t’assessorarem per donar-li una bona qualitat de vida en els darrers anys.

Saber mes

L’avorriment dels gossos afecta la seva felicitat.

Els gossos necessiten activitats i una estimulació d’acord amb la personalitat i les motivacions. L’avorriment dels gossos pot generar situacions d’estrès, ansietat, estereotípies o depressió. Si creieu que el vostre gos s’avorreix, nosaltres et podem ajudar.

Saber mes